Girar pantalla
 

Carpes per esdeveniments, Empire State

En aquesta ocasió els mostrem les nostres carpes per esdeveniments model Empire State.
Una creació de Francesc Conill, que inspirant-se en l’Empire State va donar forma a una de les estructures per esdeveniments més boniques que tenim a Actuality Carpes.

Combinant estil, exclusivitat i originalitat, aquesta carpa ens permet Gaudir de la llum naturals durant el dia i del cel estrellat durant la nit, moment en el que les torres van canviant de colors amb les llums de les espelmes de ferro forjat. Creació del mateix dissenyador, donaràn a l’espai aquesta llum d’espelma que transmet tanta calidesa.

Carpes per esdeveniments empire state

Des de dins i des de fora, les nostres carpes conseiguen unes vistes impressionants.

No ens cansarem de dir-ho, tots els materials que utilitzem són de primera qualitat, així assegurem màxima seguretat, unes carpes per a esdeveniments de luxe i un excel·lent resultat.
Volem que tot surti perfecte, i només treballant amb el millor material podem aconseguir que les nostres carpes siguin úniques.

Si voleu més informació sobre aquesta o qualsevol altra de les nostres carpas, us convidem a que us poseu en contacte amb nosaltres i el nostre equip estarà encantat d’estudiar el vostre cas.

 
13 des., 2016 Admin ActualityCarpas No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *